Personvernregler
Sist oppdatert 28. juli 2023
Ikrafttredelsesdato 28. juli 2023

Denne personvernerklæringen beskriver retningslinjene for Brodahl & Jahren AS, Ryggeveien 157, Viken 1570, Norge, epost: [email protected], telefon: +4769364050 på samlingen, bruk og utlevering av informasjonen din som vi samler inn når du bruker nettsiden vår ( https://bjgruppen.no ). (tjenesten"). Ved å få tilgang til eller bruke de Tjenesten, samtykker du til innsamling, bruk og utlevering av dine opplysninger i samsvar med dette Personvernerklæring. Hvis du ikke samtykker til det samme, vennligst ikke få tilgang til eller bruk tjenesten.

Vi kan endre denne personvernerklæringen når som helst uten eventuelle forhåndsvarsel til deg og vil legge ut den reviderte Personvernerklæring på tjenesten. Den reviderte policyen vil være gjeldende 180 dager fra når revidert policy er lagt ut i tjenesten og din fortsatt tilgang eller bruk av tjenesten etter dette tidspunktet vil utgjøre din aksept av det reviderte personvernet Politikk. Vi anbefaler derfor at du med jevne mellomrom gå gjennom denne siden.

 1. Informasjon vi samler inn:

  Vi vil samle inn og behandle følgende personlig informasjon om deg:

  1. Navn
  2. E-post
  3. Mobil
  4. Betalingsinformasjon
 2. Hvordan vi bruker informasjonen din:

  Vi vil bruke informasjonen vi samler inn om deg for følgende formål:

  1. Oppretter brukerkonto
  2. Administrer kundebestilling

  Hvis vi ønsker å bruke informasjonen din til andre formål, vil vi be deg om samtykke og vilje bruk informasjonen din kun når du mottar din samtykke og da, kun for formålet(e) for som gir samtykke med mindre vi er pålagt å gjøre det ellers ved lov.

 3. Oppbevaring av informasjonen din:

  Vi vil beholde din personlige informasjon hos oss til 90 dager til 2 år etter at brukere avslutter kontoen sin eller for som så lenge vi trenger det for å oppfylle formålene for som det ble samlet som beskrevet i denne Personvernerklæring. Vi må kanskje beholde visse informasjon for lengre perioder som f.eks journalføring / rapportering iht gjeldende lov eller av andre legitime grunner som håndhevelse av juridiske rettigheter, svindel forebygging osv. Gjenværende anonym informasjon og samlet informasjon, ingen av dem identifiserer deg (direkte eller indirekte), kan være lagret på ubestemt tid.

 4. Dine rettigheter:

  Avhengig av loven som gjelder, kan du ha en rett til å få tilgang til og rette eller slette din personopplysninger eller motta en kopi av dine personlige opplysninger data, begrense eller protestere mot det aktive behandling av dine data, be oss om å dele (port) din personlige informasjon til en annen enhet, trekke tilbake ethvert samtykke du har gitt oss til behandle dataene dine, rett til å sende inn en klage med en lovfestet myndighet og slike andre rettigheter som kan være relevant under gjeldende lover. Til utøve disse rettighetene, kan du skrive til oss på [email protected]. Vi vil svare på din forespørsel i samsvar med gjeldende lov.

  Vær oppmerksom på at hvis du ikke lar oss hente eller behandle de nødvendige personopplysningene eller