Tid for hjemmeprosjekter

Brodahl Jahren AS - Andreas Markussen - Nils Petter Markussen - SV_36920 - 16 april 2019.JPG

Nå er tiden inne for hjemmeprosjekter!

Selv om det er uvanlige tider, er det ingen grunn til å utsette våroppussingen. Hos Brodahl & Jahren får du både oppskriften på det perfekte kjøkken og profesjonell hjelp til små og store hjemmeprosjekter.

Brodahl Jahren AS -avd. Fredrikstad - Camilla Miramsen Kristiansen - Katrine Johansen - Heidi Erthe - SV_36998 - 16 april 2019.JPG

Camilla Miriam Kristiansen (f.v.), Katrine Johansen og Heidi Erthe hjelper deg med alt av interiør til hjemmet.

Rikelig med plass og rom for inspirasjon

For mange er våren årets høytid for oppussing. Hos Østfolds største kjøkken- og interiørbutikk på Rolvsøy har de merket en gradvis økende tilstrømming av kunder etter at vinteren slapp taket – selv i disse koronatider.

Her finner du flotte utstillinger som rommer alt fra kjøkken, bad og garderobe til møbler og andre interiørartikler. Med alt fordelt på 1000 kvadratmeter, er det både stort utvalg og rikelig med plass for deg som ønsker rom for inspirasjon og veiledning til ditt neste prosjekt.

– Vi har romslige lokaler og store møterom. Selv om mange foretrekker å se utvalget med egne øyne, tilbyr vi også videomøter med kjøkkenkonsulenten for de kundene som ikke ønsker å komme til butikken, forteller prosjektleder og boligrådgiver Trond Didriksen.

Brodahl & Jahren gir deg mer enn bare inspirasjon og veiledning for at du skal kunne sette i gang med oppussingsprosjektet! De har også en egen håndverksavdeling, som kan gjøre jobben hele jobben for deg.

Til tross for koronasituasjonen, kan Didriksen fortelle at hverdagen stort sett går som normalt – selvfølgelig med visse forhåndsregler. Dette innebærer alt fra å holde gode avstand til regelmessig renhold av kontaktflater.

– Har vi en avtale hos en kunde, ringer vi først for å høre om det er greit at vi kommer. Hvis ikke, avtaler vi bare nytt tidspunkt. Vi vil at alle skal føle se trygge, understreker han.

 

Brodahl Jahren AS -avd. Fredrikstad - SV_36971 - 16 april 2019.JPG

I Østfolds største interiørbutikk på Rolvsøy får du både inspirasjon og produkter til å fylle hele hjemmet. .

Bruk lokale håndverkere!

Bodahl & Jahren kan hjelpe deg uansett om jobben er stor eller liten. Slipe gulv, bytte av vinduer, legge nytt panel, montere et kjøkken – eller til og med bygge et helt hus!

Som totalentreprenør og lokal forhandler av den landsdekkende kjeden Vestlandshus, kan de ta ansvar for hele boligprosjektet ditt – fra byggesøknad til nøkkelferdig hus.

Hos Brodahl & Jahren merker de at folk kanskje bruker litt mer tid hjemme i sofaen som følge av koronasituasjonen. Didriksen tror mange nå har bedre tid til å planlegge prosjektet de har tenkt på lenge.

Det har ført til betydelig flere forespørsler fra kunder som har planer om å bygge hus.

– I løpet av de siste par ukene har fått henvendelser fra rundt ti kunder som vil bygge ny enebolig. Det er unormalt mange på så kort tid, i et marked som har vært rolig lenge, sier Didriksen.

Han oppfordrer alle til å bruke et lokalt håndverkerfirma, i en tid da bransjen trenger alle oppdrag de kan få. Koronasituasjonen tas største på alvor, i form av alt fra risikovurderinger i forkant til smitteverntiltak underveis i prosjektene.

– Har du et stort eller lite prosjekt som du ansett hadde tenkt å starte opp, er det ingen grunn til å vente med å kontakte oss. Sammen bidrar vi til å holde hjulene i gang, mener Didriksen.

Brodahl Jahren AS - Andreas Markussen - SV_36880 - 16 april 2019.JPG

Brodahl & Jahren får stadig henvendelser fra kunder som planlegger å bygge nytt hus. Andreas Markussen viser deg gjerne hvilke muligheter du har når du skal realisere boligdrømmen.

Oppskriften på et lekkert hjem

Brodahl & Jahren er forhandler av Huseby, som har vært en av Norges ledende kjøkkenprodusenter i over 40 år. Sortimentet rommer et bredt spekter av moderne innredninger som bygger på norske håndverkstradisjoner, leveres med 30 års garanti og kan skreddersys til hver enkelt bruker.

– Elementer fra Huseby-kjøkkenet kan også brukes andre steder i hjemmet. Med innredninger som er integrert i komplette interiørmiljøer, vil du få et mer helhetlig inntrykk av hva vi kan levere og hvordan du kan få det, forteller Didriksen.

I den flotte interiørbutikken til Brodahl & Jahren er utstillingene bygd opp som separate rom, hvor du også får mye god inspirasjon til hvordan du kan få det både på badet, soverommet, i garderoben og på terrassen.

Kunnskapsrike interiørkonsulenter hjelper deg med å utforme løsninger med ditt personlige preg – enten du skal møblere huset, hytta eller uteplassen.

– Vi har erfaring med alt fra små rom til komplette hjem. Interiørkonsulentene hjelper deg med å sette sammen tekstiler, farger, tepper, lamper, møbler og interiør. Kort sagt oppskriften på et lekkert hjem, sier Didriksen.

Ønsker du inspirasjon og veiledning til å komme i gang med våroppussingen? Trenger du kvalifiserte håndverkere til å realisere husdrømmen? Da kan du trygt ta kontakt med Brodahl & Jahren!

Brodahl Jahren AS -avd. Fredrikstad - SV_36962 - 16 april 2019.JPG

Huseby tilbyr moderne kjøkkeninnredninger som bygger på norske håndverkstradisjoner, leveres med 30 års garanti og kan skreddersys til hver enkelt kunde.

Brodahl & Jahren AS

  • Brodahl og Jahren er en solid aktør som gjennom mange år i bransjen er kjent for kvalitetsprodukter innen oversjøiske tresorter, kjøkken og innredning.
  • Firmaet er forhandler for Vestlandshus, og eies i dag av Nils P. Markussen som har over 30 års erfaring som byggmester.
  • Med andre ord så er mye god fagkunnskap, kontinuitet og kompetanse samlet i ett og samme firma. Hos oss får du hjelp fra A til Å, og den fagkunnskap og trygghet som du som kunde har krav på.
  • Vi leverer produkter og tjenester over hele Østfold, og har avdelinger både i Moss og Fredrikstad.
  • Vi fører kvalitetskjøkken fra Huseby, samt hvitevarer fra blant andre Miele, Husqvarna og AEG. Benkeplater i laminat, heltre og stein kommer fra ledende leverandører. Vi er behjelpelige med alt fra skisser til ferdig montert kjøkken.
  • Fra våre leverandører i Europa, USA og Østen kan vi levere heltregulv, skipsgulv, stavparketter og terrasseplank. Vi legger, sliper og behandler alle typer gulv.
  • Videre kan vi tilby alt innen nybygg, tilbygg, restaurering og takreparasjoner til hus og fritidsboliger. Vi er også behjelpelig med tomteplanlegging, utbygging, tomteområder, søknader, med mer.

 

 

Link tilopprinnelig sak hos f-b.no: https://www.f-b.no/vis/annonse/brodahl-jahren/?fbclid=IwAR1vIiA-hxVIw_DQ5WzTgDV765PkkUGS_7RpXFGb75d9KfJtpGdMw6GOBh8

La fagmannen gjøre jobben - ta kontakt med oss

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------