Bergheimskogen 3: Halvpart av tomannsbolig med garasje- Kløvningsten/ Hevingen – SOLGT!

 • Bad: 2
 • Soverom: 3
 • Byggeår: 2020
 • Energimerking: B – Mørkegrønn
 • Tomteareal: 881 m² (eiet)
 • Primærrom: 142 m²
 • Bruksareal: 152 m²
 • Boligtype: Enebolig
 • Eieform: Eier (Selveier)

Description

Fasiliteter

 • Peis/Ildsted
 • Parkett
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Golfbane

 

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3003
Gårdsnr: 1051
Bruksnr: 809

SAMMENDRAG

Dette er en nyoppført og fin bolig du kan flytte rett inn i. Her kan du skaffe deg og familien en innholdsrik bolig med høy standard, tidsmessig design og delikat interiør – beliggende i et familievennlig boligområde ved Kløvingsten/ Hevingen. Kun ca 10 minutter fra Sarpsborg sentrum og i nærområdet finner du bl.a. barnehage, skole,lekeareal, ballbane, golfbane og turområder.

BELIGGENHET

Boligen med adresse Bergheimskogen 3 ligger solrikt og barnevnennlig på Kløvingsten ved Hevingen, ca. 10 minutters kjøring øst for Sarpsborg sentrum. Dette er et rolig og populært område med hovedvekt på eneboliger. Her finner skole i nærområdet, og bl.a. fotballøkke, basketballbane, tennisbane og flere fine lekeområder for barn i nabolaget. Herfra kan du trille golfbaggen til fots bort til Skjeberg Golfklubbs golfbane. Området glir over i et fint turområde og Sarpsborgs største innsjø Isesjøen. Kun fem minutter unna finnes et handelsområde med rikt utvalg av forretniger og servicetilbud. Ca 10 min kjøring til Sarpsborg sentrum, E6 m.m. og ca 20 min kjøring til sykehuset ved Kalnes. Boligen ligger lengst i bygget og har solgang fra tidlig morgen til sen kveld.

VEIBESKRIVELSE

Følg RV 111 (Iseveien) fra Sarpsborg mot Rakkestad. Ta av til høyre ved skilt mot Hevingen og Golfbanen. Før barnehagen tar du til høyre inn i Kløvningsten og følg veien videre. Ta så til høyre inn på det nye boligområdet og Bergheimskogen 1-7 ligger på høyre side.

AREAL AV BEBYGGELSE

: 1. etg.
: / BRA: 78,7 / P-ROM: 69,3 / S-ROM: 9

: 2. etg.
: / BRA: 73,6 / P-ROM: 73,6 / S-ROM: –

: Sum bolig
: / BRA: 152 / P-ROM: 142 / S-ROM: 9

: Andel garasje
: / BRA: 19 / P-ROM: – / S-ROM: –

Regler for angivelse av areal

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det er således kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannens oppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse.

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Nyoppført vertikaldelt tomannsbolig med utvendige sportsboder. Hver bolig er oppført i to etasjer og inneholder to stuer, to bad, tre soverom – med mulighet til å innrede et fjerde soverom samtidig som man beholder de to stuene. På tomten er det oppført en stor dobbel, dobbel garasje med en oppstillingsplass til hver boenhet. Ved det overbyggede inngangspartiet er det oppført en utvendig, isolert sportsbod på ca 5 kvm. Bygningene er oppført med bærekonstruksjon, etasjeskille og takverk i tre. Støpt plate på mark med radonduk. Yttervegger i liggende kledning. Tak er tekket papp/folie. Vinduer har glass med U-verdi ihht energiberegning. Den andre delen av tomannsboligen med adresse Bergheimskogen 1 har tilsvarende standard og innhold, bare med speilvendte planløsninger. Denne skal også selges og forventes å være ferdigstillet i løpet av februar 2020.

INNEHOLDER( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

Boligen inneholder i første etasje: Overbygget inngangsparti mellom inngangsdør og isolert utebod. Entre/ hall med trapp til andre etasje, stue/spisetue/ kjøkken med utgang til terrasse på mark, soverom, bad/wc med opplegg for vaskemaskin, bod/ teknisk rom. Andre etasje inneholder: Hall, stue ( med mulighet for oppdeling slik at man beholder en stue og får et fjerde soverom ), utgang til solrik balkong, 2 soverom, bad/wc. Det er også oppført en stor dobbel garasje på eiendommen, der hver bolig disponerer hver sin oppstillingsplass.

STANDARD/ UTSTYR

Boligen er delikat og innbydende med høy standard og komfort slik du forventer deg av en ny bolig. Farger, overflater og materialer er av høy kvalitet og er gjennomført i en fin fargepalett. Hvitoljet enstavs eikeparkett, malte, slette vegger. Baderommene har flisbelagte gulv og vegger i tidsmessige format og farger. Overganger mellom gulv og tak er listefrie i alle rom foruten bad. Interiøret preges forøvrig av stor takhøyde, store vinduer og lysåpninger. Boligen er utstyrt med sentralstøvsuger og balansert ventilasjon for godt innemiljø. I tillegg til alminnelig almennbelysning på baderom er boligen utstyrt med downlightsbelysning i flere rom og soner.

KJØKKEN OG BAD

Her finner du et innholdsrikt og moderne kvalitetskjøkken fra tradisjonsrike Huseby, type Sirius. Innredningen har hvitevarer fra Electrolux med stekeovn, keramisk induksjonstopp, oppvaskmaskin, kjøl/ frys fra Miele. Vegghengt ventilator. Badene er utsyrt med baderomsinnredning og vaskeromsbenk fra Huseby. Badet i første etasje har dusj med vegger av herdet glass, vegghengt wc, servantskap og innredning nedfelt sinkvask og plass til oppvaskmaskin. Badet i andre etasje er utstyrt med servantskap, vegghengt wc og dusjvegger av herdet glass.

OPPVARMING

Boligen levers med balansert ventilasjon med varmegjenvinning, ett-løps stålpipe med frittstående vedovn fra Norpeis – plassert ved kjøkkenet i første etasje. Det kan også monteres ildsted i stuen i andre etasje. Det er lagt el varmekabler i entre/hall, bad/wc, kjøkken og stue i første etasje, samt bad/wc i andre etasje.

ADRESSE

Bergheimskogen 3, 1739 Borgenhaugen

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Tomten er i det vesentligste flat og ligger som et platå hevet over veien i syd. Boligen har markterrasse utenfor stuen i første etasje. Mot gaten er det planert og sådd for gressplen. Inngangspartiet under overbygg er belagt med betongtakstein. Felles gårdsplass og biloppstillingsplass har sututs.

TOMTENS AREAL

De to boenhentene på tomten disponerer tilsammen 881 kvm felles, selveier tomt.

PARKERING

Biloppstillingsplass på egen gårdsplass for 2 biler pr. boenhet. Carport for 1 bil pr. enhet.

EIERFORHOLD TOMT

Felles eiet tomt. Tomten vil ligge som et sameie mellom tomannsboligens to seksjoner.

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

Kommunale avgifter og eiendomsskatt vil påløpe etter kommunale satser.

ENERGIATTEST

Eiendommen er iht. eiers opplysninger klassifisert i energiklasse: B

VANN/AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Kommunalt tilknyttet vann- og avløp.

REGULERINGSFORHOLD

Området omfattes av detaljreguleringsplan for Kløvningsten felt BK1. Dispensasjon og rammetillatelse er gitt – datert:04.05.2018. Kopi av situasjonskart og reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

ADGANG TIL UTLEIE FOR BOLIGFORMÅL

Dette er en halvpart av en vertikaldelt tomannsbolig – boligen inneholder en boenhet.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Det utstedes ferdigattest før overtagelse.

HEFTELSER/ SERVITUTTER

2001/8169-1/3 Erklæring/avtale
14.09.2001. BESTEMMELSER OM TELEKIOSK FOR TEKNISK UTSTYR
Bestemmelse om adkomstrett
Rettighetshaver: TELENOR
Overført fra: 0105-1051/142
Gjelder denne registerenheten med flere

2003/8542-1/3 Erklæring/avtale
16.09.2003. Elektriske kraftlinjer/ledninger/kabelgrøfter
Nettstasjon
Rettighetshaver:
ØSTFOLD ENERGI NETT AS
Overført fra: 0105-1051/142
Gjelder denne registerenheten med flere

2015/481504-1/200 Erklæring/avtale
02.06.2015. Rettighetshaver: HAFSLUND NETT AS
Org.nr: 980489698
Overenskomst om rettigheter og plikter ved oppføring, drift og vedlikehold av frittliggende nettstasjon
Bestemmelse om adkomstrett
Bestemmelse om bebyggelse
Overført fra: 0105-1051/142
Gjelder denne registerenheten med flere

2017/1385189-2/200 Forkjøpsrett ved salg av ubebygd tomt
11.12.2017 21:00. Rettighetshaver: SARPSBORG KOMMUNE
Org.nr: 938801363
Gjelder denne registerenheten med flere

LIGNINGSVERDI

Ligningsverdi er ikke fastsatt. Ligningsverdien stipuleres til ca. 25 % av markedsverdi for primærbolig og ca. 60 % for sekundærbolig.

NYE REGLER FOR BUDGIVNING FRA 1. JANUAR 2014.

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt.
Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det “Forbrukerinformasjon om budgivning” i prospektets vedlegg.

KJØPERS OMKOSTNINGER

I tillegg til kjøpesummen betales dokumentavgift til staten med kr 17 375,- ( 2,5 % av Tomteverdi – ikke av total kjøpesum). Off. tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-. Off. tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon ( tinglysing av pant ) kr 697,- pr stk

LOVANVENDELSE

Alle arbeider i leveransen av boligen er gjennomført og avsluttet. Eiendommen og bebyggelsen selges i samsvar med reglene i Bustadoppføringsloven frem til det foreligger ferdigattest og tinglyst seksjoneringsbegjæring. Når det på salgstidspunktet foreligger ferdigattest og tinglyst seksjoneringsbegjæring, selges boligen etter avhendingslovens bestemmelser – uten as is-klausul. Frem til det har gått seks måneder etter at det foreligger ferdigattest og tinglyst seksjoneringsbegjæring er selger pålagt å stille entreprenørgaranti iht. Bustadoppføringslovens § 12. .

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektige for disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

EIERSEKSJONSSAMEIE

Tomannsboligen blir delt opp i eierseksjoner der hver seksjon har eksklusiv bruksrett til sin boenhet og andel av garasje. Tomten vil være å anse som et fellesareal der sameievedtektene vil slå fast hva som er felles areal og hvordan disse skal disponeres.

Salgsoppgaven beskriver vesentlig og lovpålagt informasjon om eiendommen

This style property is located in is currently and has been listed on Brodahl og Jahren. This property is listed at . It has bedrooms, bathrooms, and is . The property was built in year.