Bergheimskogen 1: Halvpart av tomannsbolig med garasje- Kløvningsten/ Hevingen – SOLGT!

SOLGT!

 

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3003
Gårdsnr: 1051
Bruksnr: 809
Seksjonsnr: 1

Beliggenhet

Velkommen til Bergheimskogen 1, noen kilometer fra Sarpsborg sentrum, og denne romslige og nybygde halvparten av en tomannsbolig. Boligen holder en høy standard og det kan nevnes blant annet to flislagte bad, innbydende kjøkken med integrerte hvitevarer, to stuer og tre soverom. I tillegg har boligen egen garasjeplass i felles garasje.
I umiddelbar nærhet ligger det et friområde som er opparbeidet med fotball- og basketbane, samt gapahuk og en liten tursti like ved eiendommen. Dersom du vil legge ut på en litt lengre tur, er det kun et par minutters gange til det populære løypenettet som strekker seg forbi golfbanen på Hevingen og videre mot Isesjø og Skjebergmarka. Skjeberg golfklubb kan by på 18-hulls bane, driving range og et klubbhus med servering.
Kløvningstenområdet er utviklet fra tidlig 2000-tallet og frem til i dag, og består i hovedsak av villabebyggelse. Det er svært mange barnefamilier i dette området og det er også en barnehage noen få hundre meter fra eiendommen.
Mot Sarpsborg sentrum, eller mot Grålumområdet og det nye sykehuset på Kalnes kommer du deg enkelt og effektivt med enten buss eller bil. Du bruker ikke mange minuttene med bil til nærmeste kjøpesenter, Iseveien senter og det er et godt utvalg av butikker i området.
Som nevnt tar du deg enkelt herfra mot Skjebergmarka, et lite eldorado for friluftsmennesker. Her er det flotte tur og teltmuligheter. Fine fiskevann og gode bademuligheter i Isesjø eller Børtevann. Foretrekker du skjærgård og saltvann er det under 20 minutter til Skjebergkilens strender og svaberg.
Estimerte tidsavstander i bil:
4 minutter – Flere matbutikker, bl.a.Prix, Kiwi og Rema 1000
5 minutter – Borgen barneskole
5 minutter – Skjeberghallen
9 minutter – Sarpsborg sentrum
9 minutter – Sarpsborg jernbanestasjon
10 minutter – Årum med påkjøring E6 sydover
12 minutter – Grålum med påkjøring E6 nordover, pendlerparkering for buss mot Oslo
14 minutter – Det nye Østfoldsykehuset på Kalnes
19 minutter – Høysand, en av mange flotte badesteder langs Sarpsborgs skjærgård
23 minutter – Fredrikstad sentrum
26 minutter – Riksgrensen ved Svinesund
71 minutter – Oslo sentrum

Byggemåte

Boligen har støpt, isolert plate på mark med radonsperre. Byggemåte over grunn er bindingsverk isolert med 20 cm som er utvendig kledd liggende kledning. Bygget har isolert pulttak tekket med papp/folie.
Garasjen har støpt dekke. Byggemåte over grunn er uisolert bindingsverksvegger som er utvendig kledd med liggende kledning. Pulttak tekket med papp/folie. To enkle garasjeporter med elektrisk portåpner.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 143 kvm, Bruksareal: 147 kvm
Rom som er P-rom: 1. etasje: gang/hall, bad, soverom, stue og kjøkken. 2. etasje: gang, bad, to soverom og stue.

 

Innhold

1. etasje: gang/hall, bad, soverom, stue, kjøkken og teknisk rom.
2. etasje: gang, bad, to soverom og stue.
I tillegg har boligen utvendig, isolert sportsbod og egen garasjeplass i felles garasje.

Standard

I boligen kommer man inn i en romslig gang med god plass til skyvedørsgarderobe på venstre side. Gangen har fine, sorte gulvfliser i formatet 30×60 cm. Vegger er malt i dus grå farge, og himlingen er hvitmalt og har innfelte LED-downlights. Videre inn fra entreen kommer man inn i trappegangen, som er åpen mot stuen. Gangen har en fin enstavs hvitlakkert parkett, vegger malt i du grå farge og hvitmalt himling. Overflatene går igjen i de øvrige oppholdsrommene i boligen.
Til høyre for gangen ligger det ene av to bad i boligen. Badet er utstyrt med en fin baderomsinnredning fra Huseby med heldekkende servant med to skuffer, samt et vegghengt speil med integrert belysning. Det er satt inn innfellbare glassvegger i dusjsonen, og badet er utstyrt med vegghengt klosett med skjult sisterne. På den ene vegger er det montert innredning hvor det er klargjort for å sette inn vaskemaskin i egen nisje. Varmtvannsberederen er plassert på dette badet. Det er varmekabler på badet.
Videre inn i etasjen kommer man inn i den meget romslige og åpne stue- og kjøkkenløsningen. I stuedelen er det god plass til en hyggelig sofagruppe, mens det ved kjøkkenet er fin plass til en større spisestue. Rommet har store vindusflater ut mot terrasse i stuedelen. Ved spisestuen er det et avlangt vindu som gir godt med lysinnslipp, men som samtidig er plassert opp på veggen og dermed gir fin plass til møblement inntil vegg. I stuen er det montert en stilfull vedovn. Fra stuen kan man gå rett ut på terrassen som er på ca. 14 kvm samt videre ut i sin del av hagen.
Kjøkkeninnredningen fra kvalitetsleverandøren Huseby er av typen Sirius og fremstår med meget høy standard. Her er det vektlagt utstrakt bruk av skuffer under benkeplaten, samt takhøye overskap langs den ene veggen. Over oppvaskbenken er det tre små vinduer som kan åpnes, og som gir et fint lys til benken. Kjøkkenet er utstyrt med integrert stekeovn, induksjonstopp, oppvaskmaskin og kombiskap. Alle hvitevarer er fra Electrolux. På kjøkkenet er det integrerte LED-downlights i himlingen. Stuen og kjøkken har et fint enstavs parkettgulv med lyslakkert overflate, slette vegger malt i en dus grå farge, samt hvitmalt himling. Mellom gangen og kjøkkenet er det et praktisk bodrom/teknisk rom.
Boligen inneholder tilsammen tre meget romslige soverom, hvor alle har god plass til både store senger, innredning og garderobeløsninger. De tre soverommene har et stilfullt lyslakkert enstavs parkettgulv, sparklede vegger som er malt i fin gråfarge og hvitmalt himling. Ett av soverommene ligger i første etasje og er på ca. 12 kvm, mens de to soverommene i andre etasje er på hhv. ca. 11 og ca. 14 kvm. På soverommet i første etasje er det satt inn skyvedør, noe som gjør rommet godt egnet som TV-stue eller kontor.
I boligens andre etasje kommer man opp i en gang som leder til to av soverommene, det andre badet og den store loftstuen. Badet ligger rett frem for trappen. Her er det flislagt med fine grå gulvfliser med innslag av mosaikkfliser på gulv i dusjsonen. På vegger i dusjsonen er det valgt å benytte de samme fine flisene som på gulvet, mens det på de øvrige vegger er valgt store hvite veggfliser. Dusjen har praktiske glassvegger som kan felles inn. Det er satt inn en fin baderomsinnredning fra Huseby med heldekkende servant, to skuffer og et vegghengt speil med belysning. Badet har for øvrig vegghengt klosett, og det er varmekabler i gulv.
Loftstuen gir et meget godt inntrykk med sitt skråtak og gode takhøyde, samt flere store vinduer. Det er stuen utgang til en fin balkong på ca. 8 kvm. Fra balkongen har man fin oversikt over området og gode sol- og utsiktsforhold. Stuen har det samme fine parkettgulvet som de øvrige oppholdsrommene, samt at vegger og himling har sparklede og malte overflater. Stuen er tegnet på en slik måte at man med enkle grep kan innrede med et fjerde soverom for de som måtte ha et ønske og behov om dette.
I tillegg har boligen en utvendig sportsbod ved utenfor inngangsdøren. Her er det bygget et tak som gjør at man kan gå tørrskodd til boden. Det er også oppført en dobbelgarasje på tomten hvor hver leiligheten får sin egen garasje. Innvendig i garasjen er det satt opp delevegg mellom de to plassene.

Utstyr

– Varmekabler i gang og begge bad.
– Vedovn i stuen.
– LED-downlights i gang, kjøkken og begge bad.
– Integrert stekeovn, induksjonstopp, oppvaskmaskin og kombiskap.
– Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjennvinning.
– Sentralstøvsuger.
– Utvendig sportsbod.
– Egen garasjeplass.
– Garasjeport med elektrisk portåpner.

Oppvarming

Vedovn i stuen. Varmekabler i alle oppholdsrom i første etasje og på begge bad. For øvrig elektrisk oppvarming.

Beskrivelse av tomt/hage

Eiendommen ligger høyt plassert i forhold til den nærliggende bebyggelsen på nedsiden. Dette gjør at man får gode sol-, lys- og utsiktsforhold. Tomten er opparbeidet med gruslagt gårdsplass frem til garasjene, samt på baksiden av boligen. Til hver bolig er det etablert en liten hageflekk hvor det er sådd gressplen, samt at det vil bli plantet hekk mot vei og gårdsplass.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.
Tinglyst 14.09.2001 med dagboknr. 8169 – Erklæring/avtale med bestemmelser om telekiosk for teknisk utstyr og om adkomstrett
Tinglyst 16.09.2003 med dagboknr. 8542 – Erklæring/avtale om elektriske kraftlinjer mv.
Tinglyst 02.06.2015 med dagboknr. 481504 – Erklæring/avtale med Overenskomst om rettigheter og plikter ved oppføring, drift og vedlikehold av frittliggende nettstasjon, bestemmelse om adkomstrett og bestemmelse om bebyggelse
Tingltst 11.12.2017 med dagboknr. 1385189 – Forkjøpsrett ved salg av ubebygd tomt

 

Vei / Vann / Avløp

Tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 24.04.2020.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt «primærbolig» (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller «sekundærbolig» (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Eiendommen omfattes av:
Kommuneplanens arealdel 2015-2026 m/tilhørende temakart. Formål: Reguleringsplan gjelder foran kommuneplanens arealdel*. Godkjent: 18.06.2015.
Reguleringsplan: Kløvningsten felt B3 (27029). Formål: Boligbebyggelse – konsentrert småhusbebyggelse. Godkjent: 13.12.2012.
Det følger reguleringsbestemmelser til planen.

Faste, løpende kostnader

Strøm, eier har ikke erfaringstall for energiforbruk da boligene ikke er tatt i bruk.
Kommunale avgifter Kr. 17 279,98 pr. år. Eiendommen har vannmåler. Eiendomskatten utgjør kr. 4 160,- pr. år. Eiendomsskatten er beregnet kun ut fra tomteverdi. Kjøper må forvente en økning i eiendomsskatten.
Forsikring i Codan.

Oppgjør

Det forutsettes at kjøper innbetaler full kjøpesum og omkostninger innen overtagelse finner sted.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

4 390 000,- (Prisantydning) Omkostninger 17 370,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 695 000,-)) 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) ——————————————————– 33 012,- (Omkostninger totalt) ——————————————————– 4 423 012,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Annen nyttig informasjon

Eiendommen er under seksjonering.
Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra bygningstegninger. Avvik kan forekomme.
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.
Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Adgang til utleie (boligformål)

Eiendommen er registrert med én boenhet og denne kan fritt leies ut i sin helhet.

Konsesjon / Odel

Det er ikke konsesjon eller odel på eiendommen.

 

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 1400,- / 2100,- / 3100,- pr tegnet forsikring.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens «gi bud-knapp» som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.
For mer informasjon om budgivning, se «Viktig informasjon» i salgsoppgaven.

Solgt ‘som den er’

Det følger av avhendingsloven § 3-1 at der det ikke er avtalt noe særskilt etter avhendingsloven § 1-2, gjelder § 3-2 til § 3-6. I dette tilfellet selges eiendommen «som den er», jf. avhendingsloven § 3-9. Lovens normalordning, som beskrevet i avhendingsloven § 3-2 til § 3-6, fravikes. En «som den er» klausul overfører risikoen for skjulte feil og mangler fra selger til kjøper. Selger er likevel ansvarlig dersom eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn det kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhendingsloven § 3-9 annet punktum. Ved omsetning av nyoppført bolig skal det lite til for at nevnte vesentlighetskrav anses oppfylt. Det antas at en «som den er» klausul normalt ikke vil ha nevneverdig betydning for mangelsvurderingen ved omsetning av ny bolig. Eiendommen har likevel mangel dersom det er gitt mangelfulle eller uriktige opplysninger om forhold ved eiendommen, som selgeren kjente eller måtte kjenne til og som kjøperen hadde grunn til å regne med å få, dersom det har virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt.